Aanmelden

VBSW 2024

Natuurlijk zijn we als stuurgroep al druk bezig met de voorbereidingen van de vakantie-bijbel-spel-week! En wat hebben we er weer zin in! Het thema dit jaar is: WegWijs! We hopen dat de kinderen Jezus leren kennen, ontdekken wie Hij is en wat Hij doet. De kinderen zullen worden uitgedaagd in o.a. creativiteit, sportiviteit, samenwerken en samen beleven. Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing, maar we verklappen al wel dat je een hamer nodig zult hebben. Heb jij zin om met elkaar iets moois te gaan bouwen? Geef je dan snel op!

Hoe? Dat lees je hieronder.

KINDEREN:
Dinsdag 20 augustus: van 9.30 tot 14.30 uur
Woensdag 21 augustus: van 9.30 tot 14.30 uur

De VBSW is voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd (dus vanaf 4 jaar t/m de schoolverlaters).

TIENERS: (12+’ers)
Donderdagavond 22 augustus: van 18.00 uur tot vrijdagochtend 23 augustus 10.00 uur.

De VBSW wordt ook dit jaar weer bij het IJsclubgebouw en aanliggend terrein gehouden.

Tieneravond

DIt jaar zal de tieneravond er anders uitzien dan jullie gewend zijn!

Het is dit jaar dan ook eigenlijk niet echt een tieneravond, maar meer een tiener nacht. We beginnen namelijk donderdagavond en gaan door tot vrijdagochtend. We gaan een nacht doorbrengen op de ijsbaan in een zelfgemaakt krot! Hiermee gaan we dan geld ophalen voor Red een Kind! Het gezamenlijke project van de kerken en school.

Om mee te kunnen moet je dan ook minimaal €20,- aan sponsorgeld ophalen. Hiervoor krijg je tijdig een sponsorlijst thuisbezorgd.

Meer informatie volgt via een groepsapp als je je hebt aangemeld.

Voor alle 12+’ers geldt dus: wees welkom en meld je alvast aan voor de gezellige en avontuurlijke avond/nacht via deze pagina.

Bij het aanmelden kun je ook kiezen voor een taak als medewerker/vrijwilliger. Naast taken als groepsleiding, zijn er ook kleinere taken/klussen te bedenken. Alle hulp is heel erg welkom en hard nodig om deze dagen tot een succes te maken! Naast hulp van ouders, waarderen we hulp van opa’s, oma’s, jeugd en andere betrokkenen natuurlijk ook erg. Voor de jeugd: je hulp kan ook worden gebruikt voor je maatschappelijke stage van school.

Belangrijk om te weten:

Geef je op vóór 1 augustus. Alleen dan ben je verzekerd van deelname. De groepen worden daarna ingedeeld op basis van de hulp die we dan hebben. Zijn er voldoende medewerkers en zijn de groepen nog niet te groot, dan is er meer ruimte, ook voor eventuele late aanmeldingen.

De Vakantie-Bijbel-Spel-Week wordt georganiseerd vanuit de plaatselijke kerken.
Deelname is op eigen risico. Deelname is gratis, maar er staat wel een giften bus om de onkosten te dekken. U kunt uw gift ook overmaken via de QR-code op deze site.

Aanmeld formulieren:

Om kinderen aan te melden: klik hier.

Voor de tieneravond (12+): klik hier.

Om jezelf als vrijwilliger aan te melden: klik hier.

Heb je een vraag? Vraag het aan de stuurgroep!   /   Facebook Volg ons ook op facebook