Aanmelden

VBSW 2021

Natuurlijk zijn we als stuurgroep al druk bezig met de voorbereidingen van de vakantie-bijbel-spel-week! Nu de coronamaatregelen meer mogelijkheden geven, gaan we ervan uit dat het gaat lukken om weer 2 spetterende dagen te organiseren. En wat hebben we er zin in! Het thema dit jaar is: Duik erin! We proberen de kinderen te laten ervaren hoe belangrijk het is om de bijbel ‘in te duiken’ om zo meer over Jezus liefde voor hen te weten te komen. Maar natuurlijk duiken we ook weer in veel leuke activiteiten. De kinderen zullen worden uitgedaagd in o.a. creativiteit, sportiviteit, samenwerken en samen beleven. Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing, maar de kans dat je droog zult blijven, is niet zo heel groot! Durf je de uitdaging aan? Geef je snel op!

Hoe? Dat lees je hieronder.

Dinsdag 24 augustus: van 9.00 tot 14.00 uur
Woensdag 25 augustus: van 9.00 tot 14.30 uur
Woensdag 25 augustus: van 17.00 tot 22.00 (alleen 12+’ers)

De VBSW wordt ook dit jaar weer bij het IJsclubgebouw en aanliggend terrein gehouden.

De VBSW is voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd (dus vanaf 4 jaar t/m de schoolverlaters).

Tieneravond

Op woensdagavond wordt er alweer voor de 6e keer een leuke avond georganiseerd, speciaal voor de jeugd van 12 jaar en ouder. Zit je nu in groep 8 dan kun je uiteraard meedoen met de VBSW, maar ook deelnemen aan de tieneravond. Deze activiteit start om 17.00 uur bij het ijsclubgebouw. Rond 22 uur zal de avond afgelopen zijn. Er zal weer een hoop gezelligheid, lekker eten/drinken, spanning en spektakel zijn! Meer informatie volgt via een groepsapp als je je hebt aangemeld.

Voor alle 12+’ers geldt dus: wees welkom en meld je alvast aan voor de gezellige avond via deze pagina.

Bij het aanmelden kun je ook kiezen voor een taak als medewerker/vrijwilliger. Naast taken als groepsleiding, zijn er ook kleinere taken/klussen te bedenken. Denk hierbij aan spelbegeleiding en opruimwerkzaamheden. Alle hulp is heel erg welkom en hard nodig om deze dagen tot een succes te maken! Naast hulp van ouders, waarderen we hulp van opa’s, oma’s, jeugd en andere betrokkenen natuurlijk ook erg. Voor de jeugd: je hulp kan ook worden gebruikt voor je maatschappelijke stage van school.

Belangrijk om te weten:

Geef je op vóór 1 augustus. Alleen dan ben je verzekerd van deelname. De groepen worden daarna ingedeeld op basis van de hulp die we dan hebben. Zijn er voldoende medewerkers en zijn de groepen nog niet te groot, dan is er meer ruimte, ook voor eventuele late aanmeldingen.

De Vakantie-Bijbel-Spel-Week wordt georganiseerd vanuit de plaatselijke kerken.
Deelname is op eigen risico. Deelname is gratis, maar er staat wel een giftenbus om de onkosten te dekken. U kunt uw gift ook overmaken via de QR-code op deze site.

Inmiddels is er voldoende hulp en is aanmelden als vrijwilliger dus niet meer nodig.

Aanmeld formulieren:

Om kinderen aan te melden: klik hier.

Voor de tieneravond (12+): klik hier.

Om jezelf als vrijwilliger aan te melden: klik hier.